CITROEN SERVIS BANJA LUKA - AUTOSERVIS ŠINDRAK

Jedna od prednosti našeg servisa je i što servisira CITROEN vozila. Posjedujemo savremenu i dobro opremljenu radionicu, a naši radnici imaju dugogodišnje iskustvo, te raspolažu potrebnim stručnim znanjem, kako bi vaš automobil bio popravljen ili servisiran brzo, kvalitetno i efikasno. Vršimo servis svih modela i tipova CITROEN vozila, a vrsta servisa zavisi od tipa vozila, pređene kilometraže, starosti i samog stanja automobila.

Redovan servis automobila – trajniji automobil

Naša osnovna težnja je da vaš CITROEN kvalitetno servisiramo, kako biste bili sigurni na putu. Osoblje, koje je stručno i profesionalno, pomoći će vam da vaš CITROEN održite u savršenom stanju, a samim tim ćete zadržati i njegovu prodajnu vrijednost. Za vaše novce, možete očekivati vrhunsku uslugu, brzinu, efikasnost i profesionalnu uslugu na najvišem mogućem nivou.

Redovnim servisom vašeg CITROEN automobila dovešćete sebe u situaciju da izbjegnete nepotrebne troškove popravaka koje ste mogli spriječiti i preduprediti. Osim toga, ispravan i redovan automobil drži cijenu na tržištu u slučaju da se odlučite prodati ga iz nekog razloga.

Kad trebate raditi servis?

Interval servisa CITROENA, ali i svakog drugog vozila, zavisi od dosta faktora. Najbitniji su vremenski raspon od posljednjeg servisa (poželjno je jednom godišnje servisirati vozilo), pređena kilometraža, model automobila, i slično.

Šta podrazumijeva veliki servis a šta mali servis automobila?

Nepisano pravilo kojim se trebate ravnati je da se mali servis radi nakon pređenih deset do petnaest hiljada kilometara, ili jednom godišnje, ako ne dostignete pomenutu kilometražu. Prilikom malog servisa automobila kontrolišemo i mijenjamo sljedeće:

  • zamjena ulja,
  • zamjena filtera ulja,
  • zamjena filtera klime,
  • zamjena filtera zraka,
  • zamjena filtera kabine.

Pored ovoga, obraća se i pažnja na neke druge karakteristike, poput karoserije, izduvnih gasova, servo, kako bi se spriječila neka eventualna nepredviđena situacija.

Veliki servis obično propisuje proizvođač, i on se kreće u rasponu od devedeset hiljada i stodvadeset hiljada pređenih kilometara.

Tu se mijenjaju pojedini dijelovi u zavisnosti od njihove dotrajalosti ili proizvođača, ali uglavnom su to:

  • zupčasti remen (ako ga automobil posjeduje)9
  • tračni remen
  • klizači
  • španeri
  • vodena pumpa.

Osim toga, kontrolišu se kočnice, diskovi, ulje kočnica i slično.

Bilo da vam je potreban mali ili veliki servis, ili bilo kakva pomoć oko vašeg CITROEN automobila, obratite nam se, a mi vam garanujemo stručnu i efikasnu uslugu. Vaš citroen servis Banja Luka – Šindrak

pežo-servis-banja-luka