PEŽO SERVIS BANJA LUKA - AUTOSERVIS ŠINDRAK

Osnovni preduslov za sigurnost u saobraćaju i tehničku ispravnost vašeg vozila jeste redovno održavanje. Nemojte dozvoliti sebi da vozite neispravan automobil, jer time dovodite u opasnost i sebe, a i druge učesnike u saobraćaju. Automobil na servis treba voziti čim uočite neku nepravilnost u radu, ili nakon pređene kilometraže za mali ili veliki servis. Takvim postupkom ćete sigurno poštedjeti vaš automobil težih i većih kvarova, a i vrijeme za servisiranje će biti kraće. Pored toga, automobil koji je pedantno i redovno održavan, ne gubi mnogo na prodajnoj vrijednosti, tako da ćete sigurno sa lakoćom povratiti dio uloženog novca, ako se odlučite na prodaju automobila.

U našem servisu rade vrhunski stručnjaci za održavanje PEUGEOT – PEŽO vozila, i obećavamo da će vaš ljubimac biti „kraljevski“ tretiran u našem autoservisu.

U našem servisu servisiramo sve modele i tipove PEUGEOT – PEŽO automobila, te garantujemo kvalitetno održavanje svih dijelova motora, i drugih dijelova vozila.

Servis vozila podrazumijeva:

  • servis automobila u garantnom roku, ali i izvan garantnog roka
  • dijagnostiku i podešavanje motora
  • podmazivanje, pranje, i druge kozmetičke radove na motoru
  • zamjena ulja, filtera ulja, filtera klime, filtera zraka
  • sve ostale potrebne radnje, koje dovode do savršenog rada motora iostalih dijelova automobila.

Pored brze i pouzdane usluge, naš pežo servis banja luka odlukuju i povoljne cijene, pa stoga smatramo da od nas nećete otići nezadovoljni.

Kvalitetna, brza i pouzdana usluga, pored dugogodišnjeg iskustva, garancija je da ćete kod nas sve moći obaviti na jednom mjestu i da vas neće boljeti glava kada izađete na cestu. Servisiranje Peugeot vozila vršimo na najbrži i najpouzdaniji način, a da biste se u to uvjerili preporučujemo vam da nas posjetite i ukažete nam povjerenje. Nemojte čekati da vas iznenade neprijatni veliki kvarovi, tako ćete uštedjeti i vrijeme i novac.

Ukažite nam povjerenje, mi ćemo se pobrinuti da vaš PEUGEOT – PEŽO bude siguran i ispravan.

pežo-servis-banja-luka